Elevii giurgiuveni prezenţi la Ruse, la premierea unui concurs de pictură

Elevii giurgiuveni prezenţi la Ruse, la premierea unui concurs de pictură

Un grup de tineri talentaţi din Giurgiu a fost prezent ieri, 17 iunie, la Ruse, la ceremonia de premiere a celor mai bune lucrări de pictură realizate în cadrul unui concurs româno-bulgar dedicat aniversării a 60 de ani de existenţă a Podului Prieteniei.
Grupul condus de directorul adjunct al Centrului Cultural “Ion Vinea”, Remus Găină, şi de doamna profesor Elena Cioclu a participat la manifestarea organizată de Prefectura Ruse, iniţiatoarea concursului, în foaierul Teatrului Sava Ognianov, acolo unde toate lucrările participante au fost expuse.
După vizionarea picturilor realizate de copiii români şi bulgari, prefectul de Ruse, Vensislav Kalchev, ajutat de directorul Euroregiunii Danubius, Lili Ganceva, a înmânat diplome câştigătorilor, respectiv celor mai talentaţi participanţi.
Concursul de pictură a avut o tematică specifică, Podul Prieteniei, dar şi conceptul de prietenie între poporul român şi cel bulgar, modul în care au fost realizate lucrările fiind apreciat de juriu, dar şi de profesoara Elena Cioclu.
Din grupul micilor artişti giurgiuveni au făcut parte zece copii de la clasa de pictură a Centrului Cultural “Ion Vinea”, pregătiţi de Petra Şerbănescu şi alţi trei copii de la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice “Victor Karpis”, elevii doamnei Cioclu.

Ultima modificare: 18.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Proiect derulat de preşcolari pentru sporirea interesului faţă de problemele de mediu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.